Jan Versteegh (Rotterdam, 31 december 1985) is presentator en zanger

Op 17-jarige leeftijd gaat Jan aan de slag als presentator van het radioprogramma “Campus” bij de populaire regionale zender Stadsradio Rotterdam. Hier is het waar Jan ontdekt waar zijn passie ligt; bij het produceren en presenteren. Tijdens zijn studententijd komt hij na wat omzwervingen terecht op de Academie voor Lichamelijke Opvoeding.

Hij werd gymleraar, wat prima was. Maar niet genoeg, na twee jaar trok hij zijn stoute schoenen aan en klopte hij aan bij PowNed. Van september 2012 tot februari 2014 werkt Jan bij PowNed en is hij één van de gezichten van ‘Pownews’. Daarna maakte hij de stap naar BNN waar hij reportages maakt voor ‘Spuiten en Slikken’. Ook gaat hij de grens over voor ‘Spuiten en Slikken Op Reis’. Dichter bij huis maakt hij items voor het reis-in-eigen-land programma ‘101 Op Reis’.

In 2013 neemt Jan deel aan het populaire programma ‘Expeditie Robinson’ op RTL5 en in 2014 is hij te zien als finalist in ‘De Slimste Mens’. In 2014 is Jan één van de acht genomineerden voor de Televizier Aanstormend Talent Award als onderdeel van het Gouden Televizier-Ring Gala.

Jan blijft de wereld rond reizen voor BNN, zowel voor ‘3 Op Reis’ als ‘3 Op Reis Backpack’. In het programma ‘The Freestyle Games’ gaat Jan samen met BNN-collega Geraldine Kemper op zoek naar beste freestyle sporter van Nederland. Daarnaast wordt Jan in zijn eigen programma ‘Jan is de Beste’ elke week uitgedaagd door een bekende Nederlander. In 2015 wordt Jan bekroond voor zijn harde werk en wint hij de Televizier Aanstormend Talent Award tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala.

Begin 2016 deed Jan mee aan het zangprogramma It Takes 2 op RTL 4. Hij gooide hoge ogen met zijn zangkunsten en kwam als winnaar naar voren. Hij bracht zijn eigen cd uit, genaamd It Takes Swing en is te boeken voor optredens.

Samen met Geraldine Kemper neemt Jan het stokje over van Dennis Storm en Valerio Zeno door een nieuw seizoen van Proefkonijnen te presenteren op BNN. Jan is ook samen met Geraldine te zien in ‘Jan versus Geraldine’ en bij het vernieuwde ‘Spuiten en Slikken Specials’. In de ‘Quickest Quiz’ neemt Jan de rol op zich als super scherpe quizmaster. Ook is Jan één van de vier vaste gezichten van het reisprogramma ‘Trippers’. 

“Er is een kleine Versteegh onderweg!!!” Als Jan erachter komt dat hij vader wordt gaat hij uitzoeken hoe hij de beste vader ter wereld kan worden in het programma ‘Jan Wordt Vader’. Ook presenteert hij ‘De Avond van de Filmmuziek’, waar hij naast het Grammy Award winnend Metropole Orkest de kijker meeneemt langs de historie van de filmmuziek.

In 2018 nam hij deel aan het populaire programma ‘Wie is de Mol’ en vervulde hij de rol van Mol. Voor BNN-VARA presenteerde hij het programma RIJK! waar Jan op onderzoek gaat naar ons verlangen naar Rijkdom.

Sinds 2019 is Jan werkzaam voor Talpa. Hier heeft hij al meerdere programma’s gepresenteerd als: 6 Inside, De Gorden tegen Dino show, als teamcaptain in het programma Mars Tegen Venus. En sinds kort is hij dagelijks te zien als presentator van Lingo en presenteert hij “Echt Waar?!”

Het management van Jan Versteegh valt onder Creative Connectors.

_Y8A2636.jpg

"Presentator, acteur, zanger, dagvoorzitter…
Jan is je man."


Benieuwd wat Jan voor je kan betekenen? Stuur een mailtje naar info@creativeconnectors.nl of vul het contactformulier in.