Trouwen met je grote liefde is één van de mooiste dingen die je kunt doen. Met Jan als trouwambtenaar kun je die dag nog een beetje mooier maken.

Op geheel persoonlijke wijze verbindt Jan jullie met elkaar in de echt. Of jullie nu voor een grootse of juist meer intieme setting gaan, Jan zorgt voor een onvergetelijke dag.

Het wordt een unieke ervaring met een speciale toespraak, volledig op jullie liefdesverhaal geïnspireerd.

Omdat ieder stel, ieder verhaal en daarmee ieder huwelijk anders is, zal Jan (ambtenaar van de burgerlijke stand gemeente Zaanstad) met jullie kennismaken via een persoonlijk gesprek. Daarnaast krijgen jullie een uitgebreide vragenlijst die je over elkaar mag invullen. Dit alles leidt tot een zeer persoonlijke ceremonie vol mooie herinneringen, prachtige momenten en andere elementen die in jullie liefdesverhaal niet mogen ontbreken. Uiteraard is er altijd de ruimte voor jullie eigen ideeën en suggesties.

Mensen met elkaar in de echt te mogen verbinden is volgens Jan de grootst mogelijke eer.

 

JAN ALS TROUWAMBTENAAR OP JULLIE BRUILOFT?

Stuur een mailtje naar jan@janversteegh.nl of vul het contactformulier iN.


“Ik ben zelf getrouwd, dat was zo bijzonder. Liefde is zo belangrijk. Daarbij zit ‘trouwen’ toch een beetje in de genen, mijn moeder heeft ook heel veel huwelijken gesloten als trouwambtenaar.”
— Jan Versteegh